Θεόδωρος Βουτσαλάς

Θεόδωρος Βουτσαλάς

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δημοτική Ενότητα Βούλας

Ο Θεόδωρος Βουτσαλάς γεννήθηκε στην Σαλαμίνα το 1985. Μεγάλωσε στην Σαουδική Αραβία όπου τελείωσε το Ελληνικό Σχολείο στη Τζέντα. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό όπου βραβεύτηκε με χρυσά μετάλλια στην κολύμβηση.
Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη με την Αργυρούλα Γεώργιζα, Πτυχιούχο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, μόνιμη κάτοικο Βούλας ,εγγονή της Χαρίκλειας Κασαπλέρη, γόνος προσφύγων από την Μ. Ασία.
Ο Θεόδωρος Βουτσαλάς , αποφοίτησε από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας το 2008. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό (2009-2010) στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας. Άσκησε το επάγγελμα του Ναυτικού έως το 2016 σε Ναυτιλιακές Εταιρείες Κρουαζιερόπλοιων και Ακτοπλοΐας, ως Ανθυποπλοίαρχος και Υποπλοίαρχος. Από το 2016 έως και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε Εταιρεία που εξοπλίζει Ναυτιλιακές Εταιρείες με προϊόντα Ναυσιπλοΐας.
Το 2018 ίδρυσε την δική του επιχείρηση e-shop Gold + White (www.goldandwhite.gr) με είδη γάμου και βάπτισης καθώς και εποχιακών χειροποίητων ειδών.
Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ονειρεύεται να ενισχύσει την ανάπτυξη του τόπου και να υποστηρίξει την γνώμη των δημοτών του .

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, 2008

Τηλ: 210 89 96 093
Κιν: 694 060 59 58
Email: theovoutsalas@gmail.com
Messenger: https://www.facebook.com/theo.vouts

Οι Υποψήφιοι του Συνδυασμού

Παναγιώτης Μελιδώνης

Παναγιώτης Μελιδώνης

Σεφ
Σταμάτιος Καλογείτων MCs

Σταμάτιος Καλογείτων MCs

Αντιναύαρχος Λιμενικού Σώματος Διευθυντής Κλάδου Ναυτιλίας ε.τ.
Ιωάννα-Νικολίτσα (Ζανέτ) Δόγκα

Ιωάννα-Νικολίτσα (Ζανέτ) Δόγκα

Δημοσιογράφος
Βασιλική (Έβελυν) Καρανικόλα

Βασιλική (Έβελυν) Καρανικόλα

Ιατρός Δερματολόγος-Αφροδ/γος
%d bloggers like this: