Γεώργιος Τασόπουλος

Γεώργιος Τασόπουλος

Ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος

Δημοτική Ενότητα Βούλας

O Γεώργιος Τασόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι Αττικής. Από το 2005 κατοικεί στη Βούλα. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και μία εγγονή 4 ετών.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει την ειδικότητα του Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολόγου. Ήταν Διευθυντής της Ω.Ρ.Λ. Κλινικής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου ‘’Μεταξά’’ Πειραιώς για 35 χρόνια.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος Ελληνικών και Διεθνών Επιστημονικών Εταιρειών. Έχει μετεκπαιδευτεί  στις Η.Π.Α., Ελβετία, Ολλανδία και έχει συγγράψει μονογραφίες στην Ελλάδα και Εξωτερικό.

Πιστεύει στον Εθελοντισμό και είναι μέλος της επιστημονικής ομάδος προγραμμάτων ενημέρωσης κοινού για θέματα πρόληψης του καρκίνου του ‘’Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου’’

Η πολυετής εμπειρία του και οι ευαισθησίες του  σε θέματα Εθελοντισμού, Πρόληψης, Δημόσιας Υγείας, τον ώθησαν να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά του Δήμου μας και να προσφέρει ανιδιοτελώς  στον τομέα αυτόν.

Συμπορεύεται με τον Δημήτρη Δαβάκη και τον συνδυασμό «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» γιατί πιστεύει στο όραμα και τις ικανότητες ενός έντιμου και δυναμικού ανθρώπου που μπορεί να προσφέρει στην ανάγκη για ανανέωση του Δήμου μας.

© Φωτογραφίες Μαρίας Χρουσάκη (1899-1972)  Εθνική Πινακοθήκη και Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου

Τηλ: 694-4457625
Email: tassopg@yahoo.gr

Οι Υποψήφιοι του Συνδυασμού

Στυλιανός Χριστάκος

Στυλιανός Χριστάκος

Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Ιωάννης Θράπας

Ιωάννης Θράπας

Ιατρός
Γεώργιος Μάριος Χαιρετάκης

Γεώργιος Μάριος Χαιρετάκης

Μαρία Κυριακή Γιαννακάκη

Μαρία Κυριακή Γιαννακάκη

Φοιτήτρια - Εθελόντρια Καθηγήτρια
%d bloggers like this: