Ελένη Πολυζωγοπούλου

Ελένη Πολυζωγοπούλου

Στέλεχος Επιχειρήσεων

Δημοτική Ενότητα Βούλας

Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατάγομαι από την όμορφη Ιτέα. Φοίτησα στο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο La Verne University στον κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εργάζομαι εδώ και 26 έτη στον χώρο των Επιχειρήσεων με προϋπηρεσία στις πωλήσεις, διεύθυνση πωλήσεων και διοίκηση.

Από 10 ετών είχα την τύχη ο πατέρας μου να με φέρει στα όμορφα προάστια μας, για να μου προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Από τότε έως σήμερα ζω στα 3Β, όπου υπήρξα και αθλήτρια κολύμβησης και τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΒ επί 8 έτη, συμμετέχοντας σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας.

Στον χώρο των κοινών μπήκα κατά την περίοδο των δημοτικών εκλογών το 2014, πάλι ως υποψήφια του Κύματος Ενωμένων Πολιτών. Θεωρώ τον Δημήτρη Δαβάκη ως τον πλέον ενδεδειγμένο να αναλάβει τα ηνία του δήμου μας. Είναι ένας άνθρωπος έμπειρος, έντιμος, υπεράνω συμφερόντων, ο οποίος εργάζεται για τους δημότες με μόνη προσήλωση στο δικό τους καλό και συμφέρον. Όπως και εκείνος, θέλω την ανάπτυξη αλλά με σεβασμό στο περιβάλλον, διατήρηση του φυσικού κάλλους και
προάσπιση της ποιότητας ζωής των δημοτών, των κατοίκων και των παιδιών τους.

Τηλ: 694 47 16 815
Email: epolizogopoulou@gmail.com
Facebook: Elena Polizogopoulou

Οι Υποψήφιοι του Συνδυασμού

Σταμάτιος Καλογείτων MCs

Σταμάτιος Καλογείτων MCs

Αντιναύαρχος Λιμενικού Σώματος Διευθυντής Κλάδου Ναυτιλίας ε.τ.
Καλλιόπη Παντελή

Καλλιόπη Παντελή

Ιατρός Βιοπαθολόγος
Βαρβάρα Βιτάλη

Βαρβάρα Βιτάλη

Βασιλική (Έβελυν) Καρανικόλα

Βασιλική (Έβελυν) Καρανικόλα

Ιατρός Δερματολόγος-Αφροδ/γος
%d bloggers like this: