Νατάλης Πέτροβιτς

Νατάλης Πέτροβιτς

Πολιτικός Μηχανικός

Δημοτική Ενότητα Βούλας

Ο Νατάλης Πέτροβιτς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και είναι γιος του  Μάνου και της Χριστίνας Πέτροβιτς. Ο εκ Σερρών παππούς του, Νατάλης Πέτροβιτς έκτισε το 1936 την εξοχική κατοικία του στη Βούλα. Είναι παντρεμένος με την Άννα Κόρκα χειρουργό οδοντίατρο και έχουν τρεις γιους.

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  Από το 1992 έως το 2001 δίδασκε ασκήσεις στα μαθήματα «Σιδηρές Γέφυρες», «Στοιχεία Ελαφρών Μεταλλικών Κατασκευών» και «Ελαφρές Μεταλλικές Κατασκευές» στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ. Επίσης από το 1995 έως το 2003 δίδασκε ως επιμελητής  στην έδρα Σιδηρών Κατασκευών στη Σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού Σ.Τ.Ε.Α.ΜΧ.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε εξειδικευμένες μελέτες και επιβλέψεις τεχνικών έργων, σχολείων, εκκλησιών, ξενοδοχείων,  ενισχύσεων και αποκαταστάσεων κτιρίων, προκατασκευασμένων κατοικιών κ.α.

Είναι πιστοποιημένος μελετητής από το ελληνικό δημόσιο στατικών και υδραυλικών έργων στην ανώτερη βαθμίδα ατομικού μελετητικού πτυχίου (Γ’ τάξη), ενώ ταυτόχρονα είναι διαπιστευμένος  μελετητής ειδικών κατασκευών της Ατλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ). Έχει εκπονήσει πληθώρα μελετών με διεθνή αναγνώριση για μουσεία, σιδηροδρομικούς σταθμούς, φοιτητικές εστίες, αμαξοστάσια τρόλεϊ, θέατρα, ΚΑΠΗ, γυμναστήρια κ.α.

Στο διεθνώς γνωστό Νέο Μουσείο Ακρόπολης έχει εκπονήσει τη στατική μελέτη της οποίας ήταν κύριος μελετητής.

Τη διετία 2009-2011 ήταν μέλος της Επιτροπής Έργων της Ναοδομίας όπου έλεγχε στατικές μελέτες και διενεργούσε αυτοψίες για παραλαβή έργων και διαπίστωση αυθαιρεσιών σε εκκλησιαστικά κτίρια.

Είναι μέλος του ΤΕΕ, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, συμμετέχοντας ενεργά.

Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά

Προϋπηρεσία στο Δήμο

  • Είναι μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Π.Α. (τακτικό 2014-2016, αναπληρωματικό 2016-2019)
  • Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2014 με το συνδυασμό ΚΥΜΑ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στο δημοτικό διαμέρισμα Βούλας
  • Διετέλεσε αντιπρόεδρος του αθλητικού σωματείου Άρης Βούλας, 2014-2016

Αρθρογραφία

Ο Φωτισμός στα 3Β…

Της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά – ή αλλιώς ο φωτισμός στη Ριβιέρα της Αθήνας! του Νατάλη Πέτροβιτς. Πολιτικός Μηχανικός - Δημοτική Ενότητα Βούλας Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές συζητήσεις σχετικά με τον οδοφωτισμό στο δήμο μας. Πολλές ακόμα συζητήσεις, σχετικά με το άχρηστο - αναγκαστικό κατά το Δήμαρχο - [...]

Πεζοδρόμια: Αλήθειες… Επικίνδυνες!

του Νατάλη Πέτροβιτς. Πολιτικός Μηχανικός - Δημοτική Ενότητα Βούλας Η προσβασιμότητα σε κάθε γωνιά του δήμου μας και η ασφάλεια των πεζών είναι δικαίωμα των κατοίκων και των δημοτών. Ο δήμος έχει την υποχρέωση να την παρέχει σε όλους. Η σημερινή δημοτική αρχή έχει δείξει το πραγματικό πρόσωπο της αδιαφορίας. Η ανυπαρξία των πεζοδρομίων ακόμα [...]

Τηλ: 694 47 16 815
Email: natpetrovits@hotmail.gr
Facebook: Ναταλης Πετροβιτς
Site: www.nceng.gr

Οι Υποψήφιοι του Συνδυασμού

Μιχαήλ Αβούρης

Μιχαήλ Αβούρης

Συνταξιούχος Τραπεζικός - Ποιητής
Στυλιανός Κλήμης

Στυλιανός Κλήμης

Μηχανολόγος Μηχανικός
Γεώργιος Μάριος Χαιρετάκης

Γεώργιος Μάριος Χαιρετάκης

Παρασκευή (Βίκυ) Καρέλλη

Παρασκευή (Βίκυ) Καρέλλη

Επιχειρηματίας / Εμπορική Αντιπρόσωπος
%d bloggers like this: