Μιχάλης Μινωτάκης

Μιχάλης Μινωτάκης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Δημοτική Ενότητα Βούλας

Ο Μιχαήλ Μινωτάκης, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Νοεμβρίου 1980. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση ατόμων ΑΜΕΑ με εξειδίκευση στα άτομα με προβλήματα όρασης. Στην συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο από το  Τμήμα Μοριακής και Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διετέλεσε διευθυντής και καθηγητής της Σχολής Προπονητών Kick Boxing Γ΄ κατηγορίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Υπήρξε διευθυντής και προπονητής σε διάφορα γυμναστήρια,  καθώς και καθηγητής φυσικής αγωγής στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Επί σειρά ετών υπήρξε αθλητής του στίβου, των πολεμικών τεχνών και πρωταθλητής της σωματικής διάπλασης.  Τα τελευταία 11 χρόνια εργάζεται ως καθηγητής φυσικής αγωγής στην Σχολή Ικάρων.

Τηλ: 698 71 61 637
Email: minotakism@gmail.com
Facebook: Μιχαηλ Μινωτακης

Οι Υποψήφιοι του Συνδυασμού

Αργυρούλα Γεώργιζα

Αργυρούλα Γεώργιζα

Επιχειρηματίας
Θεόδωρος Βουτσαλάς

Θεόδωρος Βουτσαλάς

Ιδιωτικός Υπάλληλος
Μαρία Κυριακή Γιαννακάκη

Μαρία Κυριακή Γιαννακάκη

Φοιτήτρια - Εθελόντρια Καθηγήτρια
Στυλιανός Χριστάκος

Στυλιανός Χριστάκος

Σύμβουλος Επιχειρήσεων