Άννα Κόρκα

Άννα Κόρκα

Χειρουργός Οδοντίατρος

Τοπική Κοινότητα Βούλας

Ζω με το σύζυγό μου και τα τρία μας παιδιά στη Βούλα. Ασκώ την οδοντιατρική ως χειρουργός οδοντίατρος από το 1993 Δραστηριοποιούμαι σε δύο οδοντιατρεία. Με τον περιοδοντολόγο κ. Ανάργυρο Πούλιο με εξειδίκευση στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων, στη χειρουργική περιοδοντίου και στην τοποθέτηση μοσχευμάτων στην Καλλιθέα καθώς και με τον ορθοδοντικό κ. Δημοσθένη Αγγελάκη στη Γλυφάδα.  Επίσης συνεργάζομαι με ενδοδοντολόγους για εξειδικευμένες ενδοδοντικές θεραπείες(απονευρώσεις).

Προσέφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και πιστεύω πως στους δύσκολους καιρούς ο καθένας μας μπορεί να συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο κρίνει κατάλληλο στον συμπολίτη του που έχει ανάγκη.

Θεωρώ ως προτεραιότητα την διατήρηση του ιδιαίτερου οικιστικού χαρακτήρα της Βούλας, με σεβασμό στις χρήσεις γης, την απρόσκοπτη λειτουργία του Ασκληπιείου, την ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών σε όλες τις οργανωμένες παραλίες του δήμου μας και τη συμβολή των κατοίκων στη μείωση των απορριμμάτων παράλληλα με την εφαρμογή ενός σωστού συστήματος ανακύκλωσης.

Τηλ: 694 53 16 487
Email: annakorka@yahoo.com
Facebook: Anna Korka
Site: www.annakorka.gr

Οι Υποψήφιοι του Συνδυασμού

Θεόδωρος Χατζηπαναγιώτου

Θεόδωρος Χατζηπαναγιώτου

Πυρηνικός Ιατρός
Παναγιώτης Μελιδώνης

Παναγιώτης Μελιδώνης

Σεφ
Ιωάννης Θράπας

Ιωάννης Θράπας

Ιατρός
Δημήτριος Αθανασίου

Δημήτριος Αθανασίου

Στέλεχος Φαρμακευτικών Εταιριών
%d bloggers like this: