Ιπποκράτης Κορίτσογλου

Ιπποκράτης Κορίτσογλου

Δημοσιογράφος

Δημοτική Ενότητα Βούλας

Ο Ιπποκράτης Κορίτσογλου γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα έζησε στον Πειραιά, μέχρι και το 1981, όταν και έγινε μόνιμος κάτοικος Βούλας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Από το φθινόπωρο του 2016 έγινε μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας και μέχρι και σήμερα, από τη θέση πλέον του Αντιπροέδρου, εξακολουθεί να προσφέρει, ανιδιοτελώς και με ευσυνειδησία, τις υπηρεσίες του και μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του με μοναδικό σκοπό το καλό του σχολείου και κατ’ επέκταση το καλό όλων των παιδιών που φοιτούν στο 4ο Δημοτικό Βούλας.
Από το 1999 ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία, κάνοντας τα πρώτα του βήματα ως αθλητικός συντάκτης στην εφημερίδα Νοτίων προαστίων «Πρώτη Γνώμη». Η επαγγελματική του πορεία συνεχίστηκε με παρουσία στις μεγαλύτερες εφημερίδες, αλλά και ραδιόφωνα της χώρας (μεταξύ άλλων Sentra Fm, Sport FM, Εκδοτική Πήγασος – Goal News, Έθνος κλπ.), ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από την τηλεόραση. Από το 2011 άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο του Online Gaming, έχοντας συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, ενώ παράλληλα άρχισε να ασχολείται με το Marketing και το Management.
Έχοντας μια τεράστια αγάπη για την πόλη που ζει εδώ και 38 χρόνια, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα κοινά από το 2010, όταν και ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Γρηγόρη Κασιδόκωστα». Το 2014 βρέθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Δαβάκη στον συνδυασμό «Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης», πιστεύοντας στο όραμα και τις ικανότητες ενός αξιόλογου ανθρώπου που έχει τις δυνατότητες να δημιουργήσει έναν Δήμο πρότυπο για όλη την χώρα.
Μαζί με τον Δημήτρη Δαβάκη θα συμπορευτεί και σε αυτή τη “μάχη”, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία ενός Δήμου για τους πολλούς και όχι για λίγους!

Τηλ: 694 47 16 815
Email: ippokratis77@gmail.com
Facebook: Ιπποκράτης Κορίτσογλου

Οι Υποψήφιοι του Συνδυασμού

Βαρβάρα Βιτάλη

Βαρβάρα Βιτάλη

Ευαγγελία (Λίλιαν) Παπαδάκη

Ευαγγελία (Λίλιαν) Παπαδάκη

Καλλιόπη Παντελή

Καλλιόπη Παντελή

Ιατρός Βιοπαθολόγος
Άννα Αποστολοπούλου

Άννα Αποστολοπούλου

Ιδ. Υπάλληλος
%d bloggers like this: