Ανέστης Κασκαβέλης

Ανέστης Κασκαβέλης

Αντιπρόσωπος Τροφίμων

Δημοτική Ενότητα Βούλας

Ο Ανέστης Κασκαβέλης γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα από γονείς μικρασιατικής καταγωγής και αφού ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο Β γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών, συνέχισε τις σπουδές του σε ανώτερη σχολή λογιστικής. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο τελειόφοιτο ναυτικών σπουδών του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας, πτυχιούχο MBA-Maritime and Logistics Management στο Australian Maritime College, ο οποίος επίσης εργάζεται και διαμένει στη Βούλα. Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του εμπορίου αποκτώντας 2 καταστήματα ενδυμάτων.

Σήμερα εργάζεται ως διοικητικό στέλεχος στην εταιρεία ΣΤΕΛΜΑ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα αντιπροσωπείας τροφίμων και ποτών. Την τελευταία δεκαετία κατοικεί στην Βούλα Αττικής
Διακρίνεται ιδιαίτερα για:

  1. Την υπέρ 20ετή επιχειρηματική του δραστηριότητα και εμπειρία
  2. Την ανθρωποκεντρική προσέγγισή του στα πράγματα, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στην κοινωνία, στις ανάγκες της, στην καθημερινότητά της
  3. Την οικολογική συνείδησή του και το αμέριστο ενδιαφέρον του για την προστασία του περιβάλλοντος
  4. Την εμμονή του στον στόχο με όραμα, εργατικότητα, κέφι, ζήλο.

Τέλος είναι άνθρωπος της προσφοράς, ρηξικέλευθος που με τόλμη και αποφασιστικότητα επιχειρεί και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις των καιρών, δραστήριος, δημιουργικός με πάθος.

Είναι ο άνθρωπος “της διπλανής πόρτας” που υπηρετεί αρχές και αξίες και πάντα μιλά με το χέρι στην καρδιά. Νοιώθει έντονα την ανάγκη συμμετοχής και προσφοράς για την λύση των καθημερινών προβλημάτων της περιοχής μας που την νοιώθει ως ιδιαίτερη πατρίδα του.

Η στάση ζωής του; ΠΑΝΤΑ στην πρώτη γραμμή τής μάχης, ΠΟΤΕ στα μετόπισθεν!!!

Τηλ: 693 74 00 165
Email: anestisksk@gmail.com

Οι Υποψήφιοι του Συνδυασμού

Στέφανος Βακαλόπουλος

Στέφανος Βακαλόπουλος

Επιχειρηματίας
Μιχάλης Βιτάλης

Μιχάλης Βιτάλης

Δ/ντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Δημήτριος Αθανασίου

Δημήτριος Αθανασίου

Στέλεχος Φαρμακευτικών Εταιριών
Ταξιάρχης Κορομπίλιας

Ταξιάρχης Κορομπίλιας

Επιχειρηματίας
%d bloggers like this: