Σταμάτιος Καλογείτων MCs

Σταμάτιος Καλογείτων MCs

Αντιναύαρχος Λιμενικού Σώματος Διευθυντής Κλάδου Ναυτιλίας ε.τ.

Δημοτική Ενότητα Βούλας

Ο Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Καλογείτων, είναι Διευθυντής Κλάδου Ναυτιλίας ε. τ. του ΥΝΑΝΠ/ΑΛ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και επισκέπτης καθηγητής στο πανεπιστήμιο Πατρών.

Γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στην Αθήνα.  Κατοικεί μόνιμα στη Βούλα από το 1997.

Διετέλεσε Ναυτιλιακός Ακόλουθος (vice consul) της Ελληνικής Κυβερνήσεως στο Μόντρεαλ του Καναδά (2007-2010), Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος με έδρα την Πάτρα (2014-2017) και Διευθυντής του Β΄ Κλάδου (Ναυτιλίας) του ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ, καθώς και σε πλείστες άλλες σημαντικές Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος και του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως/Ελληνικής Αστυνομίας. Έχει επίσης διατελέσει Προϊστάμενος του Γραφείου SIRENE Λιμενικού Σώματος της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας και Υπεύθυνος Λ.Σ. των Διαπιστεύσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, όπου και έλαβε την Ευαρέσκεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έχει δημοσιεύσει μελέτες, σε θέματα ασφάλειας, διοίκησης, ηγεσίας κλπ. του ως Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος και είναι μέλος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος.

Κατά την πρόσφατη ρύπανση του Σαρωνικού από το ναυάγιο του Αγία Ζώνη ΙΙ ορίστηκε από τον κ. Υπουργό/ΝΑΝΠ ως επόπτης του έργου της απορρύπανσης του παραλιακού μετώπου, έργο το οποίο κατά γενική ομολογία  συντόνισε με επιτυχία.

Καταχώρηση στην εφημερίδα Εβδόμη 11/5/19
Άρθρο μου στην εφημερίδα Εβδόμη 18/5/19
Άρθρο μου στην εφημερίδα Εβδόμη 18/5/19

Αρθρογραφία

4 Δράσεις για την επόμενη μέρα (και όχι μόνο)

4 Δράσεις που θα καταστήσουν τη Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη, πρότυπο Δήμο του Σταμάτη Καλογείτων, Αντιναύαρχο Λ.Σ., Διευθυντή Κλάδου Ναυτιλίας ε.τ. του ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ., & επισκέπτη καθηγητή στο πανεπιστήμιο Πατρών. Διαβάστε σε PDF ΑΣΦΑΛΕΙΑ Πρόληψη σε όλα τα επίπεδα. Δημιουργία ενός τοπικού Συντονιστικού Κέντρου. Α. Ασφάλεια στην καθημερινότητα μας. Ενέργειες για επανίδρυση σωστά στελεχωμένων Αστυνομικών Τμημάτων σε Βάρη και [...]

Υποχρέωση του Δήμου η Ασφάλεια των Δημοτών

Είναι Υποχρέωση του Δήμου η Ασφάλεια των Δημοτών του Σταμάτη Καλογείτων - Αντιναυάρχου Λ.Σ. Διευθυντή Κλάδου Ναυτιλίας ε.τ. ΥΝΑΝΠ/ΑΛ.-ΕΛ.ΑΚΤ και Επισκέπτη Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Δημοτική Ενότητα Βούλας Η ασφάλεια δεν έχει χρώμα, αφορά όλους και οφείλει να παρέχεται στους δημότες, σε εμάς τους ίδιους, χωρίς υποσημειώσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα και όσο πιο γρήγορα τη [...]

ΑΔΣΕΝ/Α/Ασπροπύργου
Σχολή Ναυτικών Δοκίμων
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών
Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου/ΓΕΕΘΑ
Σχολή Πολιτικού Σχεδιασμού Έκτακτης Ανάγκης
Κέντρο Εθνογραφικών Μελετών: Μεταπτυχιακό με θέμα Πολιτισμικές και θρησκευτικές ετερότητες: Η Διαχείριση και Διοίκηση του πολυπολιτισμικού και πολυθρησκευτικού προσωπικού στην Εμπορική Ναυτιλία.
New York College:  Διαχείριση Κρίσεων και Διαμεσολάβηση
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις, Ανθρώπινες Σχέσεις σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς

Τηλ: 694 46 26 191
Email: infosk@icloud.com

Οι Υποψήφιοι του Συνδυασμού

Δημήτριος Κρεμάλας

Δημήτριος Κρεμάλας

Απόστρατος Αξ/κός
Ιωάννης Θράπας

Ιωάννης Θράπας

Ιατρός
Διονύσης Μητρόπουλος

Διονύσης Μητρόπουλος

Ιδιοκτήτης Ανθοπωλείου
Άγγελος Θεοδωρακόπουλος

Άγγελος Θεοδωρακόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος
%d bloggers like this: