Αρτέμιος Βαχτανίδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ποιος είμαι…

Τελείωσα την Ιωνίδειο Σχολή και σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Στη συνέχεια συνέχισα τις σπουδές μου στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Υπήρξα αθλητής της κωπηλάσιας με συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα.
Τα τελευταία 15 χρόνια ζω στην περιοχή της Βούλας και αργότερα στη Βάρη.

Είμαι παντρεμένος και έχω δύο μικρά παιδιά τον Γαβριήλ και την Αναστασία.
Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στο χώρο της ένδυσης, ως ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων στο κέντρο της Αθήνας και μαζί με τη σύζυγο μου διατηρούμε το κομμωτήριο Wow στη Βάρη.

Πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο μας για να μπορέσω να αναδείξω τις ανάγκες των νέων γονιών που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους. Ούτως ώστε τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε ασφαλή δημόσια σχολεία και περισσότερους δημόσιους χώρους για να αθλούνται και τα παιδιά και οι γονείς

Τομείς Ενδιαφέροντος

Σχολεία & Αθλητικοί Χώροι

Πολλά σχολεία στο Δήμο μας δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και οι αθλητικοί χώροι υπολείπονται των αναγκών μας. Επενδύουμε σε μια νέα εποχή για την εκπαίδευση, με ανακαινίσεις σε σχολεία και νέα αθλητικά κέντρα για την υγεία και την ευεξία των δημοτών. Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε χώρους αναψυχής για όλη την οικογένεια, με πράσινα πάρκα, ποδηλατοδρόμους και ασφαλείς παιδικές χαρές, για έναν πιο υγιή και συνεκτικό τρόπο διαβίωσης.

Δρόμοι – Πεζοδρόμια

Δρόμοι γεμάτοι λακούβες και χιλιοσκαμμένοι και πεζοδρόμια στενά ή παντελώς απροσπέλαστα και επικίνδυνα για τους πεζούς: αυτή είναι η σημερινή θλιβερή εικόνα! Στόχος μας είναι να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την αναβάθμισή τους, δημιουργώντας ασφαλείς, σύγχρονες και λειτουργικές διαδρομές που θα εξυπηρετούν την καθημερινότητά μας.

Πάρκα – Παιδικές Χαρές

Πολλά πάρκα μας είναι εγκαταλελειμμένα, ιδιαίτερα στις περιφερειακές γειτονιές και οι παιδικές χαρές είτε σπανίζουν, είτε είναι υποβαθμισμένες. Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε ενεργά στη δημιουργία χώρων αναψυχής για όλη την οικογένεια, με πράσινα πάρκα, ποδηλατοδρόμους και ασφαλείς παιδικές χαρές, που θα ενθαρρύνουν την υγιή και δημιουργική ανάπτυξη των μικρών μας πολιτών, χωρίς να περιθωριοποιούν τα ΑΜΕΑ.

Γιατί να με ψηφίσετε;

 ✔️ Πρώτη μου συμμετοχή στην πολιτική, αλλά με γνήσιο πάθος για την κοινότητα.
✔️ Νέο πρόσωπο με φρέσκες ιδέες και μεγάλη διάθεση να συμβάλλει.
✔️Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με στρατηγική εκπαίδευση για το μέλλον της πόλης μας.

 Για να κάνουμε το Δήμο μας πρότυπο διαβίωσης για όλους μας.
Scroll to Top