Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
[totalpoll id="1868"]
Vote Now

Οι εξελίξεις μετά τη θερινή ανάπαυλα στην περιοχή μας. Πώς επιδρούν τα παράδοξα της δημοτικής αρχής στην τοπική κοινωνία. Οι αντιξοότητες είναι πολλές…


Αγαπητοί αναγνώστες,

ύστερα από την θερινή ανάπαυλα όλα παραμένουν ίδια, σαν να σταμάτησε ο χρόνος…με φωτιές τότε, με πύρινη λαίλαπα τώρα…ακόμη χειρότερο: να  συνηθίσουμε την ιδέα της καταστροφής…Μακριά από εμάς!

Στα των οικονομικών επιτροπών.

Οι 4 θεατρικές παραστάσεις στοίχειωσαν! Ηδη, από τον Ιούνιο με αποφάσεις της οικ. επιτροπής έτοιμες αλλά μέχρι τα τέλη Αυγούστου μία μόνο πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Οι υπόλοιπες, διπλές όλες, αναβλήθηκαν λόγω καύσωνα ή η μικροφωνική ήταν κακή, ή έγινε λάθος στην επιτροπή διαγωνισμού της σύμβασης… όλα αντίθετα! Η διαδικασία θα ξαναγίνει.

Παράδοξα και φιάσκο!

Από τα παράδοξα (ήταν αρκετά) της περιόδου συγκαταλέγεται σε “υψηλή θέση” η οικ. επιτροπή με ένα μόνο θέμα στην ημερησία και 7 εκτός. Δείτε τώρα, πώς εξυφαίνεται το σαθρό αφήγημα της δημοτικής αρχής: Ανάμεσα σε αυτά τα εκτός συμπεριλαμβανόταν και διορθωμένος πίνακας κτηματογράφησης για το ρέμα Κόρμπι. Κατά την γνώμη μας, επίτηδες το θέμα εισήχθη κατ’ αυτόν τον τρόπο και επί σκοπώ. Η Εβδόμη ανήρτησε ηλεκτρονικά τη διαμαρτυρία μας γιατί δεν προσκληθήκαμε στη στημένη, ως αποδείχτηκε αλλά και φιάσκο, όπως εξελίχθηκε, ενημέρωση για το θέμα. Έπειτα, αυτή ήταν και η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Γ. Πατούλη, αποσυρθείς από τη διεκδίκηση του περιφερειακού θώκου.

Πάντως, η μείζων αντιπολίτευση δεν είχε προσκληθεί, παρά παραστήκαμε ύστερα από ειδοποίηση – κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής – της συνυποψήφιας με την παράταξή μας, κ. Ασλανίδου, εκλεγμένη στο τοπικό Βουλιαγμένης, η οποία έλαβε  ηλεκτρονικό μήνυμα από τον δήμαρχο(;) μία ώρα νωρίτερα… Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, το ΣτΕ δεν ενέκρινε την νέα, επιχειρούμενη σύμβαση για το έργο του Κόρμπι, δηλαδή, το φιάσκο συνεχίζεται…

Εργα-μαμούθ, 4.500.000!

Ολα τα ολοκληρωτικού τύπου έργα εμφανίστηκαν στο μεσοδιάστημα: μελέτη (νέα) κατασκευής πράσινου σημείου-του κέντρου σαβούρας, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αναβάθμισης πάρκου εθνικής αντίστασης στη Βούλα και για την αναβάθμιση του δημαρχείου επίσης, στη Βούλα.

Πλην της μελέτης τα άλλα δύο ανέρχονται σε ποσά με πολλά μηδενικά που έχουν όμως, μπροστά τους αριθμούς, ήτοι: για το δημαρχείο, 1.710.961€ και για το πάρκο 2.779.038€ Η δική μας άποψη είναι ότι, ως συνήθως, τα ποσά είναι υπερβολικά και όπως πάντα, δεν γίνεται λελογισμένη χρήση ούτε των χρηματοδοτήσεων ούτε των υφιστάμενων πόρων! Για να μην αναφερθούμε και στις δανειακές συμβάσεις…

Ο νέος βιοκλιματικός παιδικός σταθμός στη Βούλα ή το “μικρό σπίτι στο λιβάδι” (λόγω της ασύμφορης σε συντήρηση ξύλινης πρόσοψης) θα κοστίσει μετά την έκπτωση! 1.576.500€!

Η γνωστή εταιρεία του γνωστού τοπικού ευεργέτη αυτή την φορά δωρίζει προς εαυτόν… δηλαδή, μέρος των υλικών υπογειοποίησης δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στην οδό Ακτής.

Το σημερινό κείμενο κλείνει με την επανάληψη της δημοσιοποίησης της παράταξης μας και την συμμετοχή μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Το ΚΥΜΑ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΒΑΚΗΣ διεκδικεί τη δημαρχία με μόνο έμβλημα:
Εντιμότητα, Αξιοπρέπεια, Διαφάνεια και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
Είμαστε γνώστες της διοίκησης, έχουμε την εμπειρία και κυρίως γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται αυτός ο τόπος…

Εις το επανιδείν και επαναγράφειν

Ι. Ν. Δόγκα, Δημ. Σύμβουλος Μείζονος Αντιπολίτευσης
Κύμα Ενωμένων Πολιτών, Δημήτρης Δαβάκης.

Top Related Post

Leave A Comment